Hendrik van Driel & Zonen exclusieve trappenbouwers
Een vloeiende lijn en ronde vormen typeren onze trappen

Exclusief

Een exclusieve trap van Hendrik van Driel & Zonen. Woorden zijn eigenlijk niet meer nodig als u onze trappen ziet. Met passie en gedrevenheid hebben Hendrik van Driel & Zonen het bouwen van exclusieve trappen verheven tot een ware kunst.
Dertig jaar geleden begon Hendrik van Driel met het bouwen van trappen. “Ik zag een mooie trap en dacht, dat ga ik doen. het is mijn passie geworden. Eerst werden de trappen ambachtelijk gemaakt én nu ook met moderne middelen”.

Werkwijze

Een exclusieve trap heet u welkom, het is zoveel meer dan een functioneel object. U ziet dan ook dat onze creaties naadloos aansluiten bij de omgeving. Wij beginnen pas met het bouwen van uw exclusieve trap, nadat we de omgeving waarin de trap geplaatst wordt hebben onderzocht en u als klant hebben leren kennen. Als u het ontwerp heeft goedgekeurd leggen we het technisch vast.

Uniek

De trappen van Hendrik van Driel & Zonen vindt u in zowel nieuwbouw woningen als in gerenoveerde karakteristieke panden. Onze trappen worden getypeerd door vloeiende lijnen en ronde vormen. De vloeiende lijn is onze passie. Iedere trap die wij bouwen is exclusief. Een Hendrik van Driel trap past perfect in zijn omgeving . Wij doen geen concessies. Onze trappen kenmerken zich door een uniek karakter en lopen ook bijzonder goed.

Hoogwaardig

Als trappenbouwers gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige houtsoorten. Elk project, hoe mooier en hoe groter, wij gaan er helemaal voor. U vindt onze trappen in Nederland, Spanje en België. Door het gebruik van moderne AutoCAD technologie maken wij de werktuigbouwkundige tekeningen en kunnen daarom wereldwijd onze exclusieve trappen plaatsen.

Bekijk onze exclusieve trappen in de galerij en lees wat onze klanten zeggen.